Connect with us

Αναζήτηση

Ρέθυμνο24
Ρέθυμνο24Ρέθυμνο24

Αθλητικά

Πόλο νεανίδων: Ασημένιες πρωταθλήτριες Ευρώπης οι Ρεθεμνιώτισσες

Ασημένιες πρωταθλήτριες Ευρώπης οι Ρεθεμνιώτισσες
Οι Ρεθεμνιώτισσες ως μέλη της Εθνικής Ομάδας Πόλο Νεανίδων σήκωσαν την Ελλάδα ψηλότερα.

Η Αντιπεριφερειάρχης Ρεθύμνης, κα Μαρία Λιονή, υποδέχτηκε στην έδρα της Περοφερειακής Ενότητας Ρεθύμνης τις δύο αθλήτριες του Ναυτικού Ομίλου Ρεθύμνης, Μαρία Καραγιάννη και Κάτια Κυριακάκη, οι οποίες αναδείχθηκαν ασημένιες πρωταθλήτριες Ευρώπης στο πρωτάθλημα Νεανίδων, που πραγματοποιήθηκε στην Κροατία τον περασμένο Αύγουστο.
Μετά από πρόσκληση της Αντιπεριφερειάρχη Ρεθύμνης οι δύο αθλήτριες του Ναυτικού Ομίλου Ρεθύμνου και της Εθνικής Ομάδας, συνοδευόμενες από τις οικογένειές τους και τον Πρόεδρο του ΝΟΡ, κ. Ανδρέα Τζαγκαράκη μοιράστηκαν τις εντυπώσεις τους από τη συμμετοχή τους στην ευρωπαϊκή διοργάνωση και αναφέρθηκαν στο υψηλό επίπεδο δουλειάς, που πραγματοποιείται τα τελευταία χρόνια στο Ναυτικό Όμιλο Ρεθύμνου.
Η Αντιπεριφερειάρχης Ρεθύμνης μετέφερε τα συγχαρητήρια του Περιφερειάρχη Κρήτης, κ. Σταύρου Αρναουτάκη, ο οποίος στη συγχαρητήρια επιστολή του προς τις δύο αθλήτριες αναφέρει τα εξής:
«Η σπουδαία αθλητική διαδρομή σας μας κάνει όλους υπερήφανους. Από τα μαθητικά σας χρόνια καταφέρετε να διακριθείτε στο χώρο του υγρού στίβου κατακτώντας μέχρι σήμερα σπουδαίες νίκες. Μέσα από τα χρώματα του Ναυτικού Ομίλου Ρεθύμνου γράφετε τη δική σας ιστορία, εκπροσωπώντας την Κρήτη στην Ελλάδα και το εξωτερικό.
Το τελευταίο διάστημα ως μέλη της Εθνικής Ομάδας Πόλο Νεανίδων σηκώσατε την Ελλάδα ψηλότερα. Με την κατάκτηση του Ασημένιου Μεταλλίου στην Κροατία θέσατε ισχυρά τα θεμέλια για μια λαμπρή πορεία τα επόμενα χρόνια. Ως Περιφέρεια Κρήτης, σας συγχαίρουμε και σας ευχόμαστε κάθε επιτυχία για τη συνεχεία. Συγχαρητήρια αξίζουν και στους προπονητές σας, αλλά και στις οικογένειές σας για τη συμπαράσταση και τη στήριξη, που σας παρέχουν».

Η Αντιπεριφερειάρχης Ρεθύμνης, κα Μαρία Λιονή, από την πλευρά της δήλωσε τα ακόλουθα:

«Σήμερα είχαμε τη χαρά και την τιμή να συγχαρούμε από κοντά τις δύο αθλήτριες του ΝΟΡ, Μαρία Καραγιάννη και Κάτια Σταυρουλάκη, οι οποίες μας έκαναν υπερήφανους κατακτώντας το ασημένιο μετάλλιο με την εθνική ομάδα νεανίδων του πόλο στο ευρωπα-ϊκό πρωτάθλημα της Κροατίας. Η ηθική αυτή αναγνώριση στο πρόσωπο των δύο αθλητριών μας είναι το ελάχιστο που μπορούμε να κάνουμε, πέρα από το να στηρίζουμε και υλικά ως Περιφέρεια Κρήτης την προσπάθειά τους μέσα από την παροχή οικονομικής συνδρομής στο ΝΟΡ για την αγορά εξοπλισμού, ώστε οι αθλητές μας να προπονούνται υπό τις καλύτερες δυνατό συνθήκες. Η επιτυχία αυτή αποτελεί το επιστέγασμα μιας μεθοδικής και μακράς προσπάθειας με θυσίες και κόπο των αθλητριών μας, των προπονητών τους και της Διοίκησης στο Ναυτικό Όμιλο Ρεθύμνου και ασφαλώς της οικογένειάς τους.
Για όλα τα νέα παιδιά, που θέλουν να ασχοληθούν με τον Αθλητισμό, η Μαρία και η Κάτια αποτελούν πρότυπο, καθώς αποδεικνύουν στην πράξη πως με σκληρή και σωστή δουλειά, επιμονή και αφοσίωση, μπορεί κάποιος να κατακτήσει υψηλούς στόχους και να διαπρέψει σε αυτό που αγαπά. Θερμά συγχαρητήρια και πάλι. Εύχομαι πάνω από όλα να έχετε υγεία, κάθε αγωνιστική επιτυχία και καλή πρόοδο».

aggelino kids
Ωτορινολαρυγγολόγος Ρέθυμνο
busybees-rethimno
hari n flair rethimno κομμωτηριο
Ρέθυμνο Εβδομαδιαία πρόβλεψη

Διαβάστε ακόμα

Πρόσωπα

Η Ραφαέλλα Ροδινού εντυπωσίασε τους κριτές με την εξωτική ομορφιά της και τα ιδιαίτερα ράστα μαλλιά της. Η 24χρονη καλλονή είναι δασκάλα χορού latin,...

Ρεθυμνιώτικα

Να εμβολιαστούν όλοι όσοι δεν το έχουν πράξει ακόμη και να αναθεωρήσουν την επιζήμια για τον εαυτό τους, τους οικείους τους και για το...

Ρεθυμνιώτικα

Μετά από 2 χρόνια απουσίας των φοιτητών λόγω της εξ αποστάσεως διδασκαλίας, ήρθε η φετινή χρονιά να δικαιώσει τους περισσότερους ιδιοκτήτες, που έβλεπαν τα...

Ρεθυμνιώτικα

Η Δ.Ε.Υ.Α. Ρεθύμνου, με δελτίο τύπου της  απευθύνει έκκληση προς τους συμπολίτες για συνετή χρήση του νερού ειδικά τις ώρες αιχμής (απογευματινές ώρες), λόγω...